Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Vårstämning | Main | Vardagslyx, filtar och ännu fler nya tallrikar »
lördag
mar272010

Virkade fönsterprydnaderMitt virkade påskägg inspirerade mig att göra ett nytt mönster till julgranskulor. Nu är det ju lite tidigt för julgranskulor, så vi säger att det är fönsterprydnader istället. De är stärkta i socker, som vanligt, och sockerlösningen dränktes i glitter så att jag får lite färg på prydnaderna. Därefter har jag dekorerat dem med pärlor som jag köpte på mässan. För tillfället har jag inga bra grejer att hänga upp saker med, så jag har improviserat med vanligt vitt garn. Jag tror att jag kommer köpa nån fiskelina eller nåt annat genomskinligt och byta ut garnet mot det.

Det blev ganska fint faktiskt, men svårt att få en bra bild. Nu hänger i alla fall två såna här prydnader i vårt köksfönster, och vårt kök börjar bli riktigt trevligt att titta på. Och det bästa av allt är ändå att kunna dekorera sina rum med helt unika saker! IKEA i all ära, men det är bra mycket roligare att ha helt egendesignade pryder lite här och var i hemmet.

Reader Comments (7)

Häftiga!!! De gick direkt från julgranskula till fönsterkula med pärlorna :D

mars 27, 2010 | Unregistered Commenter☆ Virkaholic ☆

Jättefina säger jag också

mars 27, 2010 | Unregistered CommenterSunna

Jättecoola, gillar verkligen den där idén.

mars 27, 2010 | Unregistered CommenterLiving up North

Jättefina ju!!!

mars 28, 2010 | Unregistered CommenterHulda

Åh vad fina! Pärlorna och färgen gjorde dem verkligen till året-runtprydnader. Helt plötsligt känns det tomt och kalt i mina fönster.

mars 28, 2010 | Unregistered CommenterDenice

å så fina!

mars 29, 2010 | Unregistered CommenterKajsa

Så fina! Med pärlorna och allt! Jag får inspiration... i stället för virka kan man ju tova själva bollen, t ex

november 8, 2011 | Unregistered CommenterEster

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>