Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Min gåva till min bättre hälft | Main | HJälp mig få in 539 kr! »
tisdag
apr132010

Sänkt pris på fjäderfän!

Med mitt förra inlägg i åtanke sänker jag priset på mina fjäderfän. Ingen har varit sugen på att köpa sin egen liten fågel, men väsksmyckena har visst varit intressantare. Fjäderfäna kostar nu 125 kr MED frakt, och det är ett riktigt fynd med tanke på allt arbete jag lagt på dem!

Jag har kollat igenom mina gömmor, och jag har faktiskt inte så himla mycket kvar att erbjuda. Det verkar som om jag gett bort det mesta redan. Men vad sägs om en handvirkad halsduk/scarf i sockergarn? Jag gjorde den förra sommaren, och sen dess har den legat i en byrålåda. Den är härligt mjuk och len, och passar perfekt nu på våren! Pris? Jag vet inte 150 kr med frakt? Halsduken ser du längre ner i det HÄR inlägget.

För att kunna överraska min man, har jag även lagt tillbaka etiketten *till salu* och där hittar du några dockor och klänningar. Priset? Ja du, samtliga grejer där kostar 100 kr styck, med frakt.

Sen har jag även lite virkade skor. Per par kostar de 100 kr, med frakt. Skorna är ca 8,5-9 cm långa, sandalerna är något mindre.

Sandaler, ljusgröna.


Skor, ljusgröna


Skor, grå-blå

Är du intresserad av att hjälpa mitt äktenskap? Maila då mig på art_on@hotmail.com

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>