Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Väskor väskor väskor! | Main | Har köpt en gåva till mig själv »
fredag
apr092010

Om awards

Jag har fått flera awards den sista tiden, nästan för många. Tänk att så många gillar det jag gör och visar här på bloggen! Det värmer verkligen, och motiverar mig att hålla igång bloggen. Många dagar är jag nära att lägga ner allt och gräva ner mig i gyttjan utanför fönstret. Som många vet är jag inte helt frisk, och humöret svänger som en rejäl berg- och dalbana. Dessvärre orkar jag inte delta i awardsutdelningar, men det betyder inte att jag inte uppskattar de jag fått för de gör mig jätteglad och varm inombords :-) Så fort orken är tillbaka kommer jag börja delta i awardsen igen, men jag tror inte att jag kommer ta tag i de som "ligger" just nu. Men man vet ju aldrig.

Fortsätt inpireras av mina verk, och fortsätta hålla handarbetet vid liv! Puss på er alla!

Reader Comments (2)

Jag tycker du gör helt rätt, ta åt dig av äran och var glad att du är en inspiration, och bry dig inte mer. Själv har jag bestämt att från och med nu ha en awardfri blogg. Det är ju kul att få men det tar tid och ork att skicka vidare osv.
Det roligaste som finns tycker jag är att få kommentarer, så man ser att folk verkligen läser hihi
Ha det gott,

april 9, 2010 | Unregistered CommenterFrualbertsson

Hej! Jag är en tjej i ganska samma ålder som du, jag har ingen blogg själv, och jag är ganska ny i cyberrymden i övrigt. Jag vill bara säga att du har blivit en av mina favoriter bland "virkbloggarna" och ska säga också att du strålar ut en massa kärlek och en hel massa inspiration till en som har svårt att komma på saker själv! Du är underbar! Kram Helena (helenadahlbom@hotmail.com)

april 10, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>