Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Födelsedagsfika! | Main | Kärleken har hittat hem! »
lördag
maj012010

VårpimpDen här gången är det vagnen som pimpats. Tidigare i veckan fick jag hem en solgul klädsel till Bugaboon, och då ville jag pimpa den lite till. Eftersom lilleman börjat tugga på gummit på bumpern, så då fick jag idén att göra ett bumperskydd. Jag har sett att folk syr såna för att matcha klädseln, men jag har inget tyg hemma och jag har inte lust att köpa en sån där lite snutt bara för att sy en så liten sak. Så, virkat fick det bli! Det är helt enkelt fastmaskor som virkats fram och tillbaka i raka rader, och jämnt utplacerade knapphål. I motsatt sida av knapphålen har jag sytt fast knappar i glada färger, och sen har jag virkat blommor som sytts fast runt knapphålen. På så sätt hamnar blommorna under knapparna när man knäpper skyddet runt bumpern. Det är inte bara fint att titta på, det är nog roligt att pilla med om man är liten och gillar knappar. Det är ett superenkelt och rätt snabbt sätt att pimpa vagnen på, och blir den skitig kan man lätt ta av den tack vare knapparna.

Reader Comments (10)

Men vad fiffig du är. Fint att göra knapparna till en del av dekorationer på ett så finurligt sätt :D

Snygg! Och vårlig! Jag röstade för gul... ;-)

maj 1, 2010 | Unregistered CommenterMade in Hstd

Så snyggt!

maj 1, 2010 | Unregistered CommenterDenice

Så snygg och så smart!

maj 1, 2010 | Unregistered CommenterHulda

Så coolt! Supersnyggt! / Jennie

maj 1, 2010 | Unregistered CommenterWilleBus

Åhh, vackert! Coolt! Fick genast sug att pimpa barnvagnarna här hemma. :)

maj 1, 2010 | Unregistered Commenteranno

Ååå riktigt fint!

Åååå vilken snygg (ramlade in här via buggatråden) säljer du? ;)

maj 2, 2010 | Unregistered CommenterMor Anka

Lindo !!!

maj 7, 2010 | Unregistered CommenterFernanda

Så oerhört fint!!

maj 9, 2010 | Unregistered CommenterLisa Limberg

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>