Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Typ en virkalong | Main | Om min framtida mönsterförsäljning »
lördag
maj292010

Virkat armband
Inspirerad av det här hårbandet, virkade jag igår ett armband. Jag har virkat det lite på måfå, men med hårbandet i åtanke så jag kan inte ta cred för något annat än att jag använd silverfärgad koppartråd och använt olika pärlor för att pimpa bandet. Som knäppning ville jag ha något lite mer romantiskt, och kom på idén att använda sidenband. Sidenbanden har jag trätt genom några öglor i virkningen och bara snörat lite. Jag tycker det blev tokfint! Jag kunde ha lämnat lite mer band att knyta med, men för 8.50 kr metern kan jag kosta på mig att köpa en meter till liksom.

Reader Comments (3)

Jättefina armband, var dom svåra att göra?

maj 29, 2010 | Unregistered CommenterHelena

Läckert

maj 30, 2010 | Unregistered CommenterSunna

Hur fint som helst!

maj 30, 2010 | Unregistered CommenterAnna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>