Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Min nya gamla filt | Main | Blockning pågår »
fredag
jul022010

Söt, sötare, sötast

Är den här väskan. Jag virkade den för två år sen, och efter det har den bara legat i en låda för att jag inte orkat sy ett foder. Men fatta att jag sydde ett idag, och det blev helt ok! Helt galet. Och väskan är så förbannat snygg att jag inte vet var jag ska bli av. Jag virkade den med inspiration av Starling handbag men det var innan mönstret fanns tillgängligt. Nu när det finns är jag sugen på att virka en "riktig" Starling, för de är så himla snygga.

Det är futuregirl som ligger bakom Starling, och hon har flera olika varianter på väskan på sin blogg. Hon har dessutom kanonbra tutorials på hur man syr ett foder och på hur man syr fast fodret i väskan.

Eftersom jag använt flera färger och gjort väskan randig, så hade jag en ful skarv vid färgbytena. Detta löste jag redan för två år sen, genom att snöra ett snyggt band på sidan. Det är fortfarande lika snyggt måste jag säga.

Reader Comments (5)

UNDERBAR :)

juli 2, 2010 | Unregistered CommenterGeisli18

Supersnygg!!!
Gina

juli 3, 2010 | Unregistered CommenterGinas stickverkstad

Ursnygg och sjalen med=)

juli 3, 2010 | Unregistered CommenterPixi

tack tack tack tack tack tack ;) för att du la upp länken till väskan. såg den på din blogg för ett tag sen och tyckte den var så himla snygg.

juli 3, 2010 | Unregistered Commenterjoannabapari

It's so cute! It makes me think of ballerinas. :)

oktober 25, 2010 | Unregistered Commenterfuturegirl

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>