Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Ni som köpt min bok, var bilderna i färg? | Main | Söt, sötare, sötast »
lördag
jul032010

Min nya gamla filtI början av min virkkarriär virkade jag en halvstor filt, som brukar ligga på vår säng. Filten är enfärgad och lite småtråkig kanske, det händer inte så mycket i den. Igår slog kreativiteten till. Istället för att dumpa filten, något jag funderat på eftersom den inte riktigt passar in, så virkade jag blommor som jag sydde fast. Inget avancerat, men hjälp vilken förbättring det blev! En liten färgklick i ena hörnet gjorde susen. Och för att glädja min 4-åring sydde jag fast nyckelpigeknappar på de ljusa blommorna. Enda problemet nu är väl att vi inte kommer få ha filten i fred på vårt sovrum.

Mönstret till blommorna finns här.

Reader Comments (8)

Jättesöt piffning av filten! Fina "nyckelpigeknappar" =)

juli 3, 2010 | Unregistered CommenterSUADDA

Vilket lyft! Underbar filt! Man ska aldrig ge upp hoppet om något. Ha en bra dag i värmen! Pust!

juli 3, 2010 | Unregistered CommenterInga Johansson

Smart drag att sätta dit blommorna, fint blev det!

Kram

Susanne

juli 3, 2010 | Unregistered CommenterFrualbertsson

Snyggt! :)

Precis rätt för filten! Söt :-)

juli 3, 2010 | Unregistered Commenter"Katten i garnet"

Det blev jättefint, och tack för länken till blommorna, de är bland de finaste jag sett.

juli 3, 2010 | Unregistered CommenterGiraphe

otroligt fin !

juli 4, 2010 | Unregistered CommenterOzas Pysselverkstad

Jättesöt!
gillar både filten och blommorna.
Väntar smått i höst och är supersugen att virka en filt till vaggan eller vagnen....har du nåt mönster till filten som man kan få/köpa...

Tack på förhand/ Lotta

juni 11, 2012 | Unregistered CommenterLotta

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>