Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Presentkort är inte helt fel | Main | En matta på bordet »
tisdag
sep282010

Mina nya sko

Eftersom mina toksnygga och toksköna UGG är inne på sista versen, och eftersom jag inte riktigt har lust att köpa nya för 1800 kr, så fick jag idén att köpa en billig UGGkopia och sticka överdrag till dem. Sagt och gjort, första överdraget är klart. Skorna kostade 230 kr, och garnet 90 kr och det är klart billigare än riktiga UGG. Kanske inte lika snygga, men helt ok.

Överdraget är stickat i Drops Nepal, på stickor 4,5 mm. Mönstret är mitt eget, och om nån vill ha det och om jag lyckas göra det förståeligt så kan jag lägga upp mönstret i bloggen. Just nu behöver jag ett överdrag till, två svarta knappar och en till Hello Kittyknapp. jag gillade verkligen den rosa knappen längst ner, och då satte jag först bara dit den för att jag skulle se hur överdraget satt på skon. Men Hello Kitty får minsann sitta kvar :-D

Reader Comments (6)

Åh va fint! Vart har du hittat kopian?

september 28, 2010 | Unregistered Commenterewa

Ewa
I en affär som heter Andiamo, i Haninge centrum. Din sko har också kopior, för 299 tror jag det var. Helt okej, men UGG är så mycket skönare. Jag kanske lyxar till det med en ullsula ;-)

september 28, 2010 | Unregistered CommenterCrochetra

gjorde misstaget att köpa mig ett par såna ugg förra vintern och det var de värsta skor jag haft, tur det är olika

september 28, 2010 | Unregistered CommenterSunna

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak motSverigedemokraterna. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land.

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

http://skyddsrummet2.blogspot.com/" rel="nofollow">Denna sida upp!

september 30, 2010 | Unregistered CommenterKraxpelax

Hej! Jag gjorde som du, jag köpte kopia av de riktiga UGG. Så jag är jättetacksam för om du lägger ut mönstret på det där svarta fodralet du stickade. Då kanske jag kan försöka mej på att sticka såna jag också... Hoppas du har en härlig dag... Hälsningar kisse70@yahoo.se

oktober 1, 2010 | Unregistered CommenterAnonymous

Verkligen smart. :) Gillar inte Uggs, men det där blev ju riktigt snyggt. :)

oktober 5, 2010 | Unregistered CommenterChristina

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>