Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« En väldigt diskret mössa | Main | Månadens mönster, november: Hmmf, Pfft och *djup suck* »
onsdag
nov092011

Åhåhå va snygga

...mina julgranskulor blev! Jag vet att jag virkat likadana förut, men jag får ju aldrig behålla några så jag fick ju virka fler. Vanligtvist ogillar jag vitt i inredning, jag är helt pro färg, men när det gäller de här kulorna är det annorlunda. Jag har stärkt dem i socker, och hade i massor av silverglitter i sockerlagen. Det blev toksnyggt. Sen trädde jag i vita band som hängare, också det blev skitbra. Det enda som inte blev bra, är att jag verkar ha fått kortslutning när jag gjorde de sista kulorna, för på dem fanns inte plats att trä igenom band. Men det spelar ingen roll, för banden tog ändå slut. Och så kan man ju använda dem som liggande prydnader istället kanske? 

Och just ja, eget mönster.  Och don't mind de döda pelargonerna i bakgrunden.

 

Reader Comments (9)

Gud vad fina jag blir väldigt avundsjuk. Måste nog försöka göra egna till min gran. Tack för många härliga idéer och grattis till en underbar blogg.

Mvh Ulrika Alfraeus

november 9, 2011 | Unregistered CommenterUlrika Alfraeus

Åh, riktigt snygga!

november 9, 2011 | Unregistered CommenterManduzana stickar

De är ju skitsnygga :D

november 10, 2011 | Unregistered CommenterKristine

Väldans fina!

november 10, 2011 | Unregistered CommenterEmilie

vackert som bara den

november 12, 2011 | Unregistered Commentersunna

Hej,

Kan man möjligen köpa mönstret till julgranskulorna, eller har du mönstret i din bok?
De som du har bilder på är helt otroligt fina.

november 14, 2011 | Unregistered CommenterRaluca

Raluca, det här mönstret är mitt eget och finns inte i boken. Jag har inte bestämt vad jag vill göra med mönstret och därför säljer jag det inte för tillfället. Däremot går det bra att beställa kulor ibland (beror lite på mitt humör och om jag har annat brådskande att göra). Men de är fina :)

november 15, 2011 | Registered CommenterCrochetra

Åh, snälla. Månadens mönster!!! Håller alla tummar jag har!

november 15, 2011 | Unregistered CommenterManda

Använde du någon form för att få dem runda? Har själv tänkt testa på sockerstärkning. Hittills har jag bara snöflingor, men jag har planer på några runda kulor också så all info om teknik är välkommet :)

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>