Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Varit på event | Main | Månadens mönster, december: julgran »
tisdag
dec062011

Skallerorm till sonen

För ett par veckor sedan satt min 5-åring i soffan, djupt försjunken i min virkbok som han hittat i bokhyllan. Han var så fascinerad av att det var hans mamma som gjort boken, och pekar på varje mönster och frågade om det verkligen var jag som har gjort det. Jag frågade om han ville att jag skulle virka något till honom, och jo, det ville han ju. Efter en lång stunds tänkande kom han fram till att han skulle ha en skallerorm, och han skulle välja färger själv. Självklart. Man kan inte riktigt säga nej till någon som strålar som en sol och säger att"Mamma, du kan göra vad som helst av garn!". Det var bara att plocka fram garn och låta honom välja. Och så här blev ormen till slut: mossgrön med fuchsiafärgade ränder och en ljusgul svans. Jag måste säga att han är väldigt duktig på att kombinera färger!

Om du också vill virka en skallerorm, så finns det två ställen du kan hitta mönstret på. Mönstret är alltså mitt eget, och det finns på bloggens mönstersida eller så finns det i min virkbok som kan köpas antingen direkt av mig (130 kr med frakt, kontakta mig via mail) eller via Adlibris med flera. 

Reader Comments (1)

Så fin den är :)

december 6, 2011 | Unregistered CommenterKristine

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>