Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Senaste sjalen/halsduken/whatever | Main | Varit på event »
fredag
dec092011

Tänk rosa!

Rosa är en av mina absoluta favoritfärger. Rosa och grönt, det är grejer det! Och så här i vintermörkret kände jag att jag behövde pimpa den svarta handväskan jag har till vardags, för svart är ju inte så himla färgglatt när man tänker efter. Rosa var iaf ett självklart val (haha, och snart kommer ni se varför ordet "val" var ett så bra val!) och virkningen satte igång. Resultatet? En rosa val! Gjord efter mitt mönster på blå val (medveten särskrivning), vill du göra en egen är det bara att klicka här

När valen var klar insåg jag att den nog var lite för stor för att hänga på väskan. Det var bara att komma på nåt annat att göra. Än en gång var rosa det självklara färgvalet. Den här gången fann jag det jag sökte i min egen mönsterbok, det fick bli en minifigur men i ny tappning. En tjej i rosa kjol och vita tajts, och så en tofs på huvudet. Passar min väska perfekt! Och de här små gubbarna är så snabba att göra, jag funderar på att göra en hel låda med gubbar som man kan leka med när man har tråkigt. Mönster finns som sagt i min bok, Virka söta djur och andra figurer, som finns på Adlibris, och Bokus och lite annat. 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>