Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Och en ny liten hammarhaj har det blivit | Main | En liten bebisväst »
måndag
apr112011

Ett nytt armbandDet har jag gjort idag! Det blev ganska fint måste jag säga, och tog inte så lång tid. Jag har använt vanligt bomullsgarn och trätt på pärlor, sen har jag fixat och trixat lite. Blomman är ett knapphål, så man låser armbandet med knapp. Fick idén igår och var bara tvungen att få idén ur mig. Funderar på att göra fler, men då vill jag ha en stark tråd istället för bomull och så vill jag ha metallfärgade pärlor, det skulle nog vara snyggt. Och kanske en guld- eller silverfärgad tråd till blomman? Och kanske ett matchande halsband, det vore kul!

Reader Comments (4)

Vilken kul kombination, väldigt gulligt :)

april 11, 2011 | Unregistered CommenterLadyNight

Gillar din fina armband :)

april 11, 2011 | Unregistered Commenterskapa och inreda

Vilken kul idé! Det blev jätteläckert!

april 12, 2011 | Unregistered CommenterAnnefia

Här bara sprudlar det av ideer, jättefint

april 12, 2011 | Unregistered CommenterSunna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>