Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« En hel Lesterarmé! | Main | Vill du se min taxi? »
söndag
maj222011

Har ni förresten sett tårtan jag bakat?

Algot fyllde ju 5 år i april, och när han skulle ha kalas för sina kompisar ville han ha en tårta. Inte vilken tårta som helst heller, utan en Hello Kittytårta. Han älskar Hello Kitty, och jag kan säga som så att alla barn som var här skulle ha en bit av Hello Kitty. Ingen ville ha en bit utan dekorationer, så stackars Kitty blev helt lemlästad. Visst blev den fin? Den är dessutom ägg- och mjölkfri eftersom en av kompisarna är allergisk, och eftersom jag visste med mig att jag skulle göra en Hello Kittytårta ville jag gärna att han skulle kunna äta av den han också. Smaken blev helt okej, men den går garanterat att göra bättre bara man får koll på vilka produkter som smakar bäst! Jag skulle nog ha satsat på mer bär som fyllning, men det vet jag ju om jag ska baka fler såna här tårtor. 

Till den som undrar, så ja, jag har funderingar på att bli konditor. Jag hade tänkt söka utbildningen redan till hösten, men jag insåg att jag inte vill kombinera konditoryrket med småbarnstiden. Därför kommer jag att vänta några år, tills barnen är större och om jag fortfarande vill bli konditor kör jag på det. Nu har jag velat bli konditor typ alltid, och jag svårt att tänka mig att kommer ändra mig.

Reader Comments (5)

Så jättesöt den blev!!!

maj 23, 2011 | Unregistered CommenterAnnefia

Den var jättefin :) Såg den på stickcaféet förut ;)

maj 23, 2011 | Unregistered CommenterOlli

Det blev ungefär samma sak när mammas kompis gjorde en Diddl tårta åt mig. Diddl blev styckad...

maj 23, 2011 | Unregistered CommenterOlli

Vilken fin tårta! Förstår verkligen att du vill bli konditor =)

maj 24, 2011 | Unregistered CommenterElena

Men vilken fin!!!

Går det att få beställa tårtdekorationer av dig? Jag jobbar i huvudstaden men bor i Uppsala så transport av hel tårta är lite trixigare än bara sakerna på... Min son önskar sig hett en Thomas Tåget-tårta till sitt kalas i sommar... Maila mig gärna!!!

anna-maria (a) aulin . se

maj 31, 2011 | Unregistered CommenterAnna-Maria

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>