Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Viloläge | Main | Helvetesstickning på gång »
måndag
jun062011

Armband/halsband med utbytbara blommor

Ja, det är precis det jag gjort. Ett armband, nä två förresten, som även kan användas som halsband, och så kan man byta blommor efter tycke. På en rätt lång resårtråd har jag trätt på pärlor tills de räckte 3 varv runt min (grova) handled, för att sedan sätta i en knapp och fästa ihop armbandet. Eftersom jag har grova handleder kan jag trä armbandet över huvudet och ha det som halsband. Skitbra. Poängen med knappen var dels att ha den som dekoration, dels som ett "stopp" för virkade blommor. Idén är en utveckling av det här armbandet som jag gjorde tidigare, jag tyckte att det var för meckigt att knäppa knappen och dessutom var det jobbigt att göra många armband om man ville matcha blomman med sin outfit. Till den här modellen virkade jag först två blommor, sen tre, sen fyra och helt plötsligt hade jag tio (10!) blommor i olika färger. Snacka om att jag kan matcha :P Måste bara köpa mer kläder först, annars har jag inget att matcha blomman med.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>