Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Fler vantar | Main | Vantar vantar vantar »
torsdag
sep082011

Månadens mönster, september: helikopter


Det är långt mellan inläggen just, pga familjeskäl. Men frukta ej, jag har stickat flera vantar sen sist och jag har inte glömt månadens mönster! Månadens mönster är en helikopter, den är inte mitt bästa verk men den är helt okej faktiskt. Mönstret har legat i min gömma i typ två år, och jag har länge tänkt byta ut de virkade fönsterna mot filtfönster. Men tummen den sitter fortfarande kvar baken, och fönsterna är fortfarande virkade. Jag hoppas iaf att ni gillar helikoptern, jag tror att den kan bli en rolig grej att hänga i kanske barnrummets fönster!

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Fantastic Website, Continue the good job. With thanks.

Reader Comments (3)

Superduper tjusig :). You´re a genius . Du är verkligen jätteduktig , fantastiska mönster.

september 9, 2011 | Unregistered CommenterJoanna

grymt läcker Tack

september 9, 2011 | Unregistered CommenterSunna

Vilken fin helikopter! Det kliar i fingrarna...

september 12, 2011 | Unregistered CommenterStina

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>