Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Toksöt kanin, nu i rosa | Main | Livsviktig efterlysning! »
måndag
jan232012

Fler converse

Eftersom de förra små rosa conversen jag virkade blev för små för de aktuella bebisfötterna, så virkade jag ett par nya. Dessa är virkade i rosa och grönt ullgarn från Rowan, exakta namnet har jag självklart glömt bort *suck* Men rosa och grönt i ull, och i "min" garnaffär ligger det i ett vitt skåp till vänster i butiken. Nu vet du vilket jag menar, eller hur? Den här gången har jag virkat efter ett helt, för mig, nytt mönster. Du finner det här, men jag varnar dig: det är på portugisiska och den engelska översättningen (du hittar den om du scrollar ner på sidan) är lite så där. Eftersom jag gjorde skorna i ett tjockare garn är mönstret föreslår, tyckte jag att formen blev lite skum nere vid sulan. Jag har moddat mönstret lite, men inte skrivit ner ändringarna. 

Reader Comments (2)

Kan det vara Cocoon? Söta blev de iaf. :)

januari 23, 2012 | Unregistered CommenterIda

Men gud vilka söta små skor! Har inte vågat prova att virka skor än men jag ska nog ge mig an det snart tror jag!

Jag har förresten startat en ny blogg som nästan bara handlar om virkning och de alster jag gör (min stora passion). Titta gärna in om du vill!

Virk, virk!

januari 23, 2012 | Unregistered CommenterSandra Rönningen

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>