Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Mönster på kläder till slarvdockan | Main | Fler converse »
tisdag
jan242012

Toksöt kanin, nu i rosa

För ett tag sedan fick jag ju en sponsring av HK textil, nästan 1,5 kg av bambugarnet Delfi och så kom jag på att hon ska ju vara på Syfestivalen i Älvsjö nu i februari. Då tänkte jag att jag som tack för allt fint garn skulle virka upp ett par figurer som hon kunde ha med sig, så ser besökarna vad man kan göra för något av garnet och kanske blir ännu mer sugna på att köpa det. Först ut blev en rosa toksöt kanin, mönstret är från min bok Virka söta djur och andra figurer. Kroppen är virkad i ljusrosa Delfi nr 103, blommorna på öronen i mörklila Delfi nr 123 och tofssvansen i cerise Delfi nr 113. 

Reader Comments (4)

Så söt, verkligen toksöt!

januari 24, 2012 | Unregistered CommenterHulda

Jag håller med om att kaninen är jättesöt. Måste nog prova att sy sådana ögon. Har virkat din slarvdocka, men hon fick säkerhetsögon. Det skulle vara kul att få del av klänningsmönstret också. Eva

januari 24, 2012 | Unregistered CommenterEva

Hej jag älskar verkligen dina mönstar:) jag längtar efter månadens mönster. Om du vill se vad jag har virkat från dina mönster kan du gå in här : http://erica-virkning.blogspot.com/
Kaninen är verkligen jätte söt

januari 24, 2012 | Unregistered Commentererica

Kaninen är otroligt söt och rosa går alltid hem =O)
Klicka in på min blogg du har en award där att hämta =O)

januari 24, 2012 | Unregistered CommenterPia

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>