Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Alla hjärtans lus | Main | Mönster på kläder till slarvdockan »
måndag
jan302012

Min lilla bröllopsgåva

Förra söndagen, alltså inte igår, så firade jag och min bättre hälft vår bröllopsdag. I hela sju år har vi varit gifta! Det firade vi med en dag på stan och bio redan på lördagen, barnfritt förstås. Vi hade bestämt att inte köpa något till varandra, men vi sa aldrig något om att göra presenter. Alltså gjorde jag en present, och jag är ju trots allt en virkare så virkat fick det bli! Jag har snöat in lite på mina minifigurer (finns mönster i boken, och jag har som sagt några ex hemma) och bestämde mig för att göra ett minibrudpar som skulle påminna om oss själva när vi gifte oss. Den manliga minifiguren fick således svarta kläder och en ljuslå slips, precis som min man hade (iofs hade han en skitsnygg isblå slips, men jag hade inget sånt bra garn hemma och vi skulle ju trots allt inte köpa något) och den kvinnliga minifiguren fick en vit klänning med pärlbroderi, precis som jag hade. Jag tycker faktisk de blev riktigt söta, och de är inte inte mer än kanske 4 cm höga :)

Reader Comments (1)

Stort tillykke på dagen :o) 7 år er flot! Og så fine dine hæklede figurer er. Jeps, jeg følger med fra Danmark...

januari 31, 2012 | Unregistered CommenterJeanette

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>