Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« DOT | Main | Sponsrad med garn, kan livet bli bättre? »
söndag
jan082012

Brodera mobilskal

Det är nog sista gången jag gör det, för fy fasen va ont det gjorde i fingrarna! Det är ett sånt här skal jag köpt, och det var inte hål genom hela skalet så jag fick ju ta i för att få igenom nålen. Vilket gjorde att jag stack mig på nålen en miljard gånger, och så fick jag ju nypa så hårt med fingrarna att de är alldeles ömma. Men nu är jag klar, tog ett par kvällar men nu är det klart och never more (säger vi väl). Det blev rätt snyggt, menj ag är rejält sur på att skalet tappade formen när jag broderade det :(  Det har liksom blivit buckligt och fult i formen, vet inte om man kan försöka värma det och försöka fixa formen?

För den som inte ser vad motivet föreställer, så kan jag berätta att det är ett motiv från ett av mina favotitspel på NES: Ice climber. Skitbra spel, som är skitdålig på. Klart värt en plats på mobilskalet! Jag googlade bara på Ice climber NES för att få bilder att gå efter. Det blev lite fel här och var, men det får vara. Ingen som ser det ändå.

References (3)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
 • Response
  Response: cheats tips
  Brodera mobilskal - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra
 • Response
  Brodera mobilskal - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra
 • Response
  Brodera mobilskal - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra

Reader Comments (5)

Snyggt :) Synd att det skulle tappa formen :/ Hade det vart vanlig väv så hade man ju kunnat fixa det lätt men jag har ingen aning om hur man ska göra när "väven" är av plast

januari 8, 2012 | Unregistered CommenterKristine

snyggt, men märkligt att det inte var hål rakt igenom för det var de på mitt skal. mitt tappade heller inte formen. konstigt att det verkar vara olika kvalitet på olika färger

januari 8, 2012 | Unregistered Commenterthrerse

Göör snyggt, håller på med ett själv i ett annat mönster, men det tar tid för det är inte som att sy på vanlig väv.
Hur fäster du trådarna??? =O)

januari 9, 2012 | Unregistered CommenterPia

Well done! The Ice Climber game reminds me of my fun childhood.

- James

januari 10, 2012 | Unregistered CommenterPrinting Services

Va fint! Jag broderar en del själv och skulle också vilja ha ett sådant mobilskal att brodera på. Var köper man sånt?

februari 29, 2012 | Unregistered CommenterVictoria

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>