Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Mönster på virkad pöskeps | Main | Winterhaven »
söndag
okt282012

Ute i god tid: julspecial

 

 Det börjar ju typ närma sig jul, och därför tänkte jag påminna om att jag har lite roliga julmönster här på bloggen! Det jag har at erbjuda för tillfället är en julgran, ett pepparkakshus, ett luciatåg och ett flätat hjärta. Jag har lite idéer på andra juliga saker, men frågan är om jag lyckas göra klart dem innan julen är över för den här gången (haha). Hur som helst, ör att komma till varje mönster är det bara att klicka på bilderna.

 

 

 

 

Reader Comments (1)

Älskar ditt luciatåg och hoppas jag hinner virka det i år. Tack för att du delar med dig av dina fina mönster. /Anna

november 2, 2012 | Unregistered Commenteranna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>