Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Bidrag till bästa butiken | Main | Regnbågar »
onsdag
okt032012

En liten tröst

Förut tröståt jag alltid. Eller åt för att jag var glad. Eller för att jag var arg. Eller ja, för att jag kände precis vad som helst. Numera känner jag faktiskt inte samma behov av att äta som tröst, men efter en tung september kände jag att jag behövde nån form av tröst ändå. Slösa pengar är jag duktig på, och garn tycker jag om och det fick helt enkelt bli så att jag tröstköpte jag. Jag började redan förra veckan, men jag insåg nu när jag kom hem från garnaffären att jag utökade tröstköpandet lite. Men nu får det nog räcka tror jag, speciellt med tanke på den nya jackan jag impulsköpte i helgen (tack för stödet, brorsorna! Ni var superduktiga på att övertala mig att köpa jackan!). Så är jag ju tydigen garnsnobb också, så det är inte de billigaste garnerna jag plockat på mig heller. Men de är fina, och det är ju huvudsaken. Så ska det ena nystanet med Regia bli ett par strumpor till min kära make, det nystanet borde ju knappt ens räknas till tröstgarnerna. 

Och så kom jag ju på att jag fick tröstgarn av ett par fina vänner också! Veckan efter att pappa dog fick jag en stor påse i posten och fattade inte vad jag nu lyckats köpa hem och glömma (inte för att det brukar hända faktiskt, men jag var rätt dimmig där ett tag, vem vet vad jag hade kunnat hitta på). Men det var en påse garn från Karlstad. Massor av Muskat i en snygg skarp lila färg, och det har jag nog bestämt att sticka en väst av tror jag. Och så var det lite annat smått och gott, ska se om jag kan komma ihåg att ta en bild.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>