Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Rosa! | Main | En liten tröst »
torsdag
okt042012

Bidrag till bästa butiken

I somras när inspirationen verkligen tröt fick mina egna projekt vila rätt mycket, och så bestämde jag mig för att fixa lite stuff till Mia så hon hade nåt nytt att visa i butiken. Först ut blev ett par virkade nätstrumpor, mönstret hittade jag i en utländsk handarbetstidning som jag inte minns namnet på. Även om de såg fina ut på bilden så var jag väldigt skeptisk till det färdiga resultatet, men de blev riktigt riktigt bra! Tro det eller ej, men det är skitsnygga på! De här är virkade i turkos Delfi (bambugarn frånHK Textil).

Efter det fick jag med mig en påse Favorito (Schachenmayr) hem. Första projektet blev en barnponcho i bara Favorito, och sen när det blev garn över stickade jag även en liten tunika i Favorito och med en kant av volanggarnet Argentina (Schachenmayr). Det blev riktigt snyggt faktiskt, och tunikan är så där härligt glad och somrig.

 


Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>