Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Vantinvigning | Main | Mönster på virkad pöskeps »
söndag
nov112012

Fler små kompisar

Och så börjar det igen: kompismanin. När jag väl gjort en bag pal känner jag enorma behov av att göra fler! Den här gången blev det en med vinterjacka (den lila, men päls på luvan) och en som är utklädd till kanin. Den sistnämnde har nog firat halloween tror jag ^^ Hon har hursomhelst en väldigt söt liten svans där bak.

 

Mönstret till de här är fortfarande mitt eget. 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>