Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Rosa presenter | Main | Vantinvigning »
tisdag
nov132012

Dream stripes

Den här sjalen har jag velat sticka länge nu, men jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för vilken färg jag ville göra den i. För ett par veckor sedan slog det mig att jag kunde ju sticka den i Manos Serena, jag köpte ju två härvor naturvitt och en härva flerfärgat sånt garn för inte så jättelängesen. Det är inte alls mina färger, jag gillar skarpa färger så den här kombinationen är alldeles för tam för det här vilddjuret ;-) Men den är himla snygg! Jag önskar verkligen att det var mina färger, jag älskar hur det vita framhäver det gröna och rosa i det flerfärgade garnet. Flera gånger under stickningen fick jag dessutom Ahlgrens bilar-vibbar, och vem gillar inte Ahlgrens bilar liksom? Underbar sjal, underbart mönster, jag kommer definitivt göra en till i framtiden när jag hittat två färger som känns rätt! Mönstret heter Dream Stripes och finns gratis på Ravelry. Förresten, knappt en härva flerfärgat och knappt 2 härvor vitt gick det åt. Jag hade god marginal på mina tre härvor, har en hel del kvar av båda färgerna faktiskt.

Reader Comments (4)

Det var verkligen en tjusig sjal. Har laddat ner mönstret från Ravely. För tillfället har jag en massa sjalar men om en ny behövs så ska jag helt klart ha denna.

Du hittar säkert några härliga färger som passar dig, nu vet du ju hur tjusig den blir....

november 13, 2012 | Unregistered CommenterMonica

Vilken fin sjal!

november 14, 2012 | Unregistered CommenterManduzana stickar

Vilken fin sjal önskar jag kunde sticka men varje gång jag har försökt så har det gått dåligt så jag rtor jag håller mig till virkningen…titta färna in på min blogg www.virktantens.blogspot.se

november 14, 2012 | Unregistered CommenterJulia

Tjusig sjal, gillar speciellt kanten. Måste nog spara ner mönstret minsann ^^

november 19, 2012 | Unregistered CommenterLadyNight

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>