Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Fler små kompisar | Main | Ute i god tid: julspecial »
söndag
nov042012

Mönster på virkad pöskeps

För länge, länge sedan virkade jag en pöskeps och jag har länge, länge tänkt att jag ska lägga upp mönstret men inte pallat renskriva det. Mest för att det innebar att jag behövde virka en keps till, för mönstret var inte så mycket mönster utan mer bara ord som råkade vara skrivna bredvid varandra. För rätt länge sedan fick jag mail från en person som jättegärna ville virka en egen, och då tänkte jag få tummen ur men misslyckades. Igår kväll bestämde jag mig för att sluta tramsa, dags att få det gjort så slipper jag tänka på det. Och här är det, mönstret på en virkad pöskeps med skärm (eller utan om man hellre vill ha typ en basker).  Mönstret är helt mitt eget. Blomman ingår tyvärr inte i mönstret, jag virkade den på måfå mitt i natten och jag pallar inte göra en beskrivning i efterhand :P

 

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>