Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Mönster: Petras pulsvärmare | Main | Mönster på gång! »
söndag
dec162012

Snyggaste mössan typ ever

Min man beklagade sig över att han hade slarvat bort sin mössa, så han tänkte minsann köpa en ny i helgen. Men minsann, man köper inte en mössa när man är gift med mig. Punkt slut. I fredags började jag sticka, på lördag vid 12 var mössan klar. Och den var grymt jävla snygg också, jag har nog aldrig varit så nöjd med något som jag är med den här mössan: färgen är snygg, mössan är snygg, karln är snygg. Kan inte bli bättre! Mönstret finns på Ravelry och heter Myartelys. Jag har använt stickor 2,5 samt 3 och har stickat i Artesano Superwash Merino. Ett otroligt mjukt garn för inte så stora pengar, tror det kostar runt 50-lappen.

Reader Comments (2)

Så himla läcker! Påminner mig om att jag måste sticka en mössa till min karl också...

december 16, 2012 | Unregistered CommenterMiss Nekiya

Jag håller med dig, den är riktigt snygg :)

december 17, 2012 | Unregistered CommenterManduzana stickar

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>