Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Tävlingsdags! | Main | Min lilla bröllopsgåva »
onsdag
feb012012

Alla hjärtans lus

 

Nu har vi kommit in i februari redan, och Alla hjärtans dag närmar sig. Detta är iofs ingen dag vi brukar fira nåt speciellt här hemma, mer än att barnen kanske får nåt gott. Inte för att de brukar få nåt äckligt så där, men ni fattar vad jag menar. 

För att halvfira Alla hjärtans bestämde jag mig för att göra om Bosse bladlus lite grann, och resultatet blev en Alla hjärtans lus i rosa och rött. Det är inga större förändringar egentligen, mer än att jag bytt färger, lagt till några svansar och skippat näsan och så har jag gjort om vingarna så de fick en lite rundare form, för att påminna mer om halva hjärtan. Jag hade tänkt klippa ut hjärtan i filt och limma fast på vingarna, men det har inte orkats med än. Hur som helst blev lusen jättesöt, och för att ni ska slippa tänka själva när ni gör egna löss, så gjorde ett nytt mönster med de små ändringarna. 

 

 

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!

Reader Comments (3)

Tänk att en lus kan vara så söt :)

februari 1, 2012 | Unregistered CommenterJoanna

Den är så söt :)

februari 2, 2012 | Unregistered CommenterKristine

Säg Lus och det börjar direkt klia i håret... Fast denna är en trevligare variant!

februari 5, 2012 | Unregistered CommenterAnna-Erika

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>