Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Sista månadens mönster: jeansdocka | Main | Tävlingsdags! »
måndag
feb062012

Smått och gott

Som jag  nämnt förut bestämde jag mig ju för att virka några figurer till HK textil, som tack för garnet och som skyltex för att visa vad man kan virka av det fina garnet Delfi. Jag tror att jag bestämt mig för att tre figurer räcker, men vi får se, tanken är ju att hon ska dem till Syfestivalen nu i februari (i Älvsjö om du missat det) och det är ett par veckor kvar så det kan hända att jag får en snilleblixt. Men tre figurer har jag gjort iaf: en toksöt kanin, ett flygplan och en igelkott. Mönsterna är mina egna, och vill man ha dem finns de i min bok (Virka söta djur och andra figurer), och boken finns i flera nätbutiker.  Flygplanet, igelkotten och kaninen är samtliga virkade i garnet Delfi från HK textil, och jag har använt de här färgerna:

Igelkott

Nos, Delfi nr 121

Huvud/mage, Delfi nr 109

Taggar, Delfi nr 115

Flygplan

Flygplanskropp, Delfi nr 119

Propeller, Delfi nr 112

Toksöt kanin

Kroppen, Delfi nr 103

blommorna på öronen, Delfi nr 123

tofssvansen, Delfi nr 113.

Reader Comments (1)

Igelkotten är helt underbar!!

februari 9, 2012 | Unregistered CommenterLinnea

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>