Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Note to self | Main | Smått och gott »
torsdag
feb092012

Sista månadens mönster: jeansdocka

Den som var uppmärksam märkte nog att det aldrig kom något månadens mönster i januari. Det beror helt enkelt på att jag har slut på mönster som jag tycker är fina nog att lägga upp här på bloggen. Eller, lite lögn var det nog, jag har ett sista mönster som kommer att få bli sista mönstret i min lilla Månadens mönster-serie. Jag hoppas att ni hade nöje av tiden som var och mönsterna som kom, och jag hoppas att det här mönstret blir varmt mottaget också. Det som händer nu är att bloggen fortsätter såklart, och när jag har ett mönster jag vill dela med mig av lägger jag upp det här. Just nu är det rätt stilla i mönsterverkstaden, men vi vet ju alla att inspirationen kan komma från ingenstans och jag har redan ett par idéer som bara behöver en sista skjuts i rätt riktning. 

Sista mönstret blir en av mina favoriter (snälla, kan jag sluta tycka att alla är mina favoriter?): en docka/figur virkad i Flox jeans från M&K. 

 

 

 

 

 

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!

Reader Comments (3)

Love it!

februari 9, 2012 | Unregistered CommenterKristine

Hejsan
Jag tycker det är synd att det är den sista:(
men tack för alla mönster du lagt du:P

februari 10, 2012 | Unregistered CommenterMoa

Men vad söt!!! Alldeles bedårande! En sån måste jag virka, tack för mönstret!

februari 10, 2012 | Unregistered CommenterMaria

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>