Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Sittpuff | Main | Tack! Och zauberball »
tisdag
mar132012

Bag pals, mitt bästa påhitt?

De senaste veckorna har jag bland annat jobbat på att virka väsksmycken. Nu tycker jag de är lite för roliga för att heta väsksmycken, så jag kallar dem bag pals istället. Det är helt enkelt små gubbar som man kan hänga på sin handväska för att piffa upp den lite om man som jag inte riktigt har råd med en ny väska för tillfället. Mönstret på själva gubben finns i min bok Virka söta djur och andra figurer. Vill man virka en pal till sig själv, eller kanske ge bort till någon man tycker om, så uppskattar jag om man köper boken för att få mönstret istället för att "sno" designen och idén från mig. Jag låter kanske lite tvär, men den fantasilösa kan faktiskt komma på nåt eget eller iaf sponsra mig med de ynka kronor jag får från boken efter skatt och avgift. Nu ska jag inte låta tvär längre: visst är de söta! Jag älskar de här små gubbarna, det går att göra nästan vad som helst av dem! Om man vill kan man få beställa en gubbe av mig, då kan man välja färg och så där själv. 130 kr inkl frakt isf. Gubbarna på bilden är däremot borta redan, jag har skickat dem till mitt favoritskoföretag Irregular Choice bara som en kul grej, och för att jag älskar deras grejer!Vill du ha en egen? Köp min bok, eller beställ en gubbe av mig för 130 kr inkl frakt!

Reader Comments (1)

Hej, dina gubbar är jättesöta! De påminner lite om figurerna man stickade i syslöjden som var en oval ganska platt sak där man sydde benen och armarna genom alltihop. Bara virka på, de måste vara uppskattade presenter!

mars 28, 2012 | Unregistered CommenterNinaBF

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>