Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Jag vann! | Main | Påskägg: check »
lördag
mar312012

Sådärja, påskpresenterna är helt klara

Med viss risk att barnens dagmammor kanske råkar veta om min blogg: påskäggen de ska få är helt klara! Virkade och sockerstärkta påskägg som har dekorerats med virkade blommor. I äggen ska jag försöka få plats med en stickad disktrasa i bambugarnet Delfi, samt lite ekologiskt godis. De virkade blommorna på äggen matchade jag med disktrasorna, lite fancypancy så där du vet. Blev riktigt fint måste jag säga. Jag skulle bli skitglad för en sån här påskpresent! Ägg och blommor är mina egna mönster (sorry, äggmönstret kommer inte att läggas ut, det är för krångligt för att beskrivas i text tycker jag och jag tänker inte göra diagram). Disktrasorna har jag gjort efter Maggie's Rags, busenkelt mönster som blir kanonsnyggt!

Reader Comments (5)

Vilken fin present! Jag skulle bli jätteglad!

mars 31, 2012 | Unregistered CommenterAnnika

WOW jag hade blivit skitglad över att få ett sådant påskägg! Synd att du inte vill lägga ut mönstret, jag bara ÄLSKAR äggen och hade själve velat göra sådanna.

mars 31, 2012 | Unregistered CommenterHulda

Superfina presenter!! Dom måste bli överlyckliga!!

mars 31, 2012 | Unregistered CommenterLinnea

OJ så läckert!
För en gångs skull önskar jag att jag vore dagisfröken...

april 1, 2012 | Unregistered CommenterMalin

Fantastiska ägg och synnerligen välmatchat med trasorna. Superpresent!

april 11, 2012 | Unregistered CommenterBorgmästaren

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>