Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Fler pals | Main | Hörru, skit på dig! »
måndag
apr162012

Visitkorthållare till svärmor

Svärmor fick syn på grodan som ligger i garnaffären och när hon insåg att det var jag som gjort den ville hon ha en till sitt kontor. Så, jag började virka. Sen blev min mobil stulen som sagt, och virklusten tröt rejält ett bra tag. Jag har jobbat lite på min evighetsfilt i african flowers och så på en bolero i paljettgarn, men grejer efter egen design har inte känts kul alls. För några dagar sen kände jag dock att det var dags att rycka upp mig lite och göra klart lite smågrejer som bara väntar och nu är grodan klar! Eget mönster.

Reader Comments (3)

Verkligen ett häftigt fodral! Lite svårt att ha med i fickan men du kan säkert hitta på nåt till det med.

april 16, 2012 | Unregistered CommenterMonica

Så himla cool!

april 19, 2012 | Unregistered CommenterAnnika

Så himla härlig! Du skulle inte vilja göra en tutorial på hur du får till fötterna så himla bra? :)

april 27, 2012 | Unregistered CommenterFia

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>