Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Ännu mer elände. Och resa | Main | Visade jag? »
lördag
apr282012

Och ännu fler

Jag är helt hooked! Mina bag pals ärroliga att göra!

Reader Comments (2)

Vilka sötnosar :)

april 28, 2012 | Unregistered CommenterEmma

Jag har haft din bok sedan den kom ut men inte riktigt vågat göra just de här, visste inte om jag skulle få till dem. När jag sedan såg alla dina fina varianter så ville jag ändå testa. Så jag gjorde en. Som snabbt blev en till och en till och så började jag på två till :) Men jag kommer inte upp i din klass. Hur får du till så fina kjolar och hattar Måste fråga var du fäster din snodd? Jag satte min mitt uppe i huvudet.... Och vilket garn använder du? Din hudfärg ser bättre ut än min... Men jag erkänner, de är väldigt beroendeframkallande att göra :D

maj 15, 2012 | Unregistered CommenterLina

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>