Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Fler som gör som jag? | Main | Sommarskor »
tisdag
jun122012

Avslutat

Jag har äntligen lyckats bli klar med min paljettiga bolero! Den är stickad i svart Fame, och svart Fame paljett. Vet inte om jag är så nöjd bara. Modellen är snygg, men paljetterna är nog inte riktigt min tekopp. Vi får se, den kanske blir snyggare om ett tag. Men jag är rätt sugen på att sticka en till, en utan paljetter och i en betydligt skrikigare färg. Mönstret är från Marks & Katten, och det ser ut så här

Förutom paljettboleron, virkade jag klart en ny väskkompis igår. Jag tänkte ge den till en dam på stickcafét, som tack för att hon nystade om 1200 m trassel åt mig utan att jag bett henne :) Tydligen finns det (många) som tycker det är kul att trassla upp trassel. Jag är inte en av dem, verkligen inte. Men jag hade nystat en härva Merinosilk på vinda och nystmaskin, och när jag stickat en bit började det trassla. Och trassla. Och trassla. Det var ett evigt trassel i min boll, och den här underbara damen tog garnet med sig hem och trasslade upp på bara några dagar :O Jag är evigt tacksam, det finns inte en chans in hell att jag hade tagit upp det där. Jag hade klippt tråden, slängt trasslet och fortsatt sticka på det som var kvar av garnet. Utan att tveka.

Mönster till väskkompisen finns som vanligt i min fina virkbok, Virka söta djur och andra figurer. 

Reader Comments (1)

Snygg bolero, jag är som du. Tålamod att trassla ut saker har jag inte, antingen så klipps det av eller så får ungen trassla ut det. Om jag försöker så förvandlas jag till hinhåle på 5 minuter blankt hehehe

juni 12, 2012 | Unregistered CommenterJoanna

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>