Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Vi har ju en treåring! | Main | Fler som gör som jag? »
fredag
jun152012

Sommar

Nu har jag fått fnatt igen. Jag virkade en bag pal i veckan, som tack till en dam på stickcafét och sen kom den där berömde besattheten igen: måste virka bag pals! Det har blivit två till, två härligt somriga flickor: en i chockrosa klänning och den andra en riktig badbrud i bikini och solhatt. Fantastiskt fina tycker ju jag! Och fler blir det nog. Bebisskor har jag också virkat, två par till (nej, vi ska inte ha fler barn, no way) och vi får se vad som händer med dem. Skorna har jag inte bild på, för jag har inte fäst alla trådar och sytt på knappar, men sommartjejerna kommer här! Mönstret finns, precis som vanligt, i min bok. Want the pattern, buy the book kort sagt. 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>