Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Noble cowl | Main | En rosa liten jeansdocka »
söndag
jun242012

En stolt kompis

Jag och polare från stickcafét här kom överens om att göra ett byte: jag ville ha en pysselväska, hon ville ha en bag pal och ingen av oss var direkt sugna på att göra det på egen hand. Så, vi byter. Hon är grym på att sy, jag är grym på att virka, perfekt kombo! En regnbågskompis skulle det vara dessutom, och jag var lite orolig för hur det skulle funka med så många färgbyten på en så liten figur. Det blev minst sagt över förväntan, det jättebra! Tankarna går dessutom direkt till Pride, man kanske skulle virka en hög såna här och sälja på festivalen ;-)

Reader Comments (2)

Jättesöt!

juni 24, 2012 | Unregistered CommenterLinnea

Jättegullig! Tror jag ska göra några av mina restgarner och ha några i fickan. Man möter ibland någon liten söt pojke eller flicka som är ledsen och ge dem en uppmuntran.

juni 24, 2012 | Unregistered CommenterMonica

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>