Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Noble cowl: klar | Main | Noble cowl »
onsdag
jun272012

Snart får någon slå mig

Jag kan ju inte göra hur många bag pals som helst! Det har blivit två till :O Som om inte det vore nog har jag idéer på ännu fler. 

Reader Comments (6)

För min del har du absolut inte gjort för många bagpals. Jag fullkomligt avgudar dessa figurer, måste nog slå till på din bok så jag kan göra några egna. De är underbara.

Mvh Ulrika

juni 27, 2012 | Unregistered Commenterullisalf

Inte behövs det inte! Bara fortsätt, de är ju hur gulliga som helst. Ibland är det dessutom skönt med lite lättare saker, när fingrarna sköter sitt utan att hjärnan måste kopplas in. Ren avkoppling alltså.

juni 27, 2012 | Unregistered CommenterMonica

Jag håller med ovanstående. De är så fantastiska. Den i bikini har ett så finurligt uttryck. Alla blir så personliga. Jag som har haft lite bloggsemester måste även passa på att berömma kossan. En helt underbar figur!

juni 27, 2012 | Unregistered CommenterLena Nordin

Jodå, precis hur många som helst kan du göra. För dom är så himla gulliga, man blir så glad av att se dem! :-)

juni 27, 2012 | Unregistered CommenterAnnika

Vill inte vara den som förstör stämmningen för dig men jag råkade på en blogg där jag såg att bloggerskan säljervirkade saker efter dina mönster (bla pepparkakshuset och rulltårtorna), titta i högerspalten.
http://pennyshouse22.blogspot.se/ . Eller har jag fel?

juni 29, 2012 | Unregistered Commenterc

Jättetack till dig som tipsade om mönster"tjuv"! Pennyshouse gör många egna mönster, så jag tror att i det här fallet är det mest ett sammanträffande att vi har liknande grejer. Men jag är jättetacksam att ni uppmärksammar sånt här, jag kan inte se allt som finns på nätet så sådana här tips är guld värda :) Pennyshouse tror jag iaf att jag kan lita på att hon gör eget.

Puss på er
Petra

juni 30, 2012 | Registered CommenterCrochetra

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>