Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Kommer ni ihåg? | Main | Noble cowl: klar »
lördag
jul072012

Härligt grön och somrig duk

Jag såg en skitsnygg sjal i en Rowankatalog förut, eller ja, som sjal tyckte jag att den var sådär. Som duk däremot, det skulle vara skitsnyggt. Så, det var bara att ta katalogen under armen, garnet i handen och gå hem för att börja. Igår kväll blev jag klar, och den är så snygg! Egentligen skulle det vara en bredare kant runt hela, men jag valde att bara ha den breda kanten på kortsidorna och hålla långsidorna enkla. Dels för att jag var lite lat och inte pallade virka 450 maskor i fem varv, på två sidor. Dels för att jag faktiskt tyckte det var snyggare på en duk. Den ska få gästa garnaffären jag nästan bor (eller nu bor jag inte där, jag är i Skåne fram till augusti) och sen får den komma hem till mig när jag kanske lyckats köpa ett snyggt soffbord den kan ligga på. Jag har förresten virkat i bambugarnet Delfi från HK Textil, det gick 6-7 nystan tror jag. Mönstret finns i den här Rowankatalogen och mönstret heter Illusion wrap

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: my blog guest
    blog topic

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>