Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Stickade väskan, äntligen färdig | Main | Stickat iPhonefodral »
tisdag
aug212012

Från matta till korg

Jag köpte ju hooked zpagetti förut, gröna som skulle bli mattor till hallen. Men det blev inga mattor till hallen, det slog mig en dag att den gröna färgen passade bättre i barnens sovrum och eftersom de inte behöver nån matta fick det bli korgar istället. Mina barn samlar dessutom smågrejer överallt där inne, så korgarna blev kanon att bara slänga ner allt smått i. Och det bästa av allt: det ser prydligt ut!

Jag hade två rullar zpagetti, har virkat två korgar och har garn kvar till en lika stor korg till. Nu kommer jag nig göra två mindre istället, Simon verkade rätt sugen på en korg att bära på.

Mönstret är mitt eget, men du hittar det här

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT KOMMA TILL MÖNSTRET!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>