Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Och den lyckliga vinnaren är... | Main | Stickade väskan, äntligen färdig »
lördag
aug252012

It's a bird! It's a plane!

Nä, det är storkillens nya bag pal! Vår 6-åring började förskoleklass i veckan, och för att göra hans ryggsäck lite mer personlig bestämde jag mig för att virka nåt att hänga på den. En bag pal var självklar, men sen tog det nån dag att komma på vad som skulle passa ryggan. Men så kom idén, som en blixt från klar himmel: en stålmannen förstås! Och så fick det bli, jag är sjukt nöjd med frisyren för jag var orolig att jag inte skulle få till en herrfrisyr alls. 

Mönstret är fortfarande mitt eget och finns i min bok Virka söta djur. Om du vill ha en egen får du köpa boken, eller så kan du fram tills imorgon vara med och tävla om en! Gå till det HÄR inlägget och skriv en kommentar så är du med i utlottningen!

References (3)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
 • Response
  Response: 9
  It's a bird! It's a plane! - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra
 • Response
  Response: stun gun
  It's a bird! It's a plane! - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra
 • Response
  Response: Lee Trotman
  It's a bird! It's a plane! - Blogg - Mönster på virkat och stickat - Crochetra

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>