Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Min nya kärlek | Main | It's a bird! It's a plane! »
måndag
aug272012

Och den lyckliga vinnaren är...

Ing-Marie! Du skrev kommentaren Jag vill gärna vinna en tjejig med kjol. Inte rosa eller orange. Eller kanske den arga häxan men jag hittar inga kontaktuppgifter, så för att få din vinst vill jag att du mailar mig. Min mailadress hittar du HÄR.  Stort grattis till Ing-Marie!

Vinnaren är slumpvist vald med hjälp av random.org. Till alla er som inte vann den här gången: det kommer säkert fler tävlingar, jag önskar er bättre lycka nästa gång!

 

Tillägg kl 20.19.

Jag känner mig snäll ikväll, mitt i min förkylning och allt, så jag har bestämt att det blir en vinnare till! Och den vinnaren blev Elin som skrev Åh vad skoj... är jätte gärna med i utlottningen. Den med klänning tycker jag är supersöt :) Skulle dock hellre vilja ha en orange klänning på min då det är favoritfärgen. Jag kommer att maila dig på angiven mailadress så fort jag skrivit klart inlägget!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>