Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Har färgat garn. Och fastnat... | Main | Garnsnobb? »
torsdag
aug092012

Storshopping

Det är vad jag ägnat mig åt på sistone, känns det som åtminstone. Visserligen kan nog inte garninköpen mätas mot hur mycket garn andra köper, men med tanke på den låga inspirationsnivån här så är det kanske för mycket garn ändå.

Det har blivit två rullar Hooked Zpagetti, i ljusgrönt/limegrönt, de ska förmodligen bli mattor till hallen. Och så 8 nystan Candy, de där pyttesmå nystanen. De ser patetiska ut bredvid en rulle Hooked ;-) Och så då en härva kamull på 200 gr, som ska färgar i Kool-Aid nån gång när barnen börjat dagmamma resp skola nu de kommande veckorna. Frågan är bara vilken färg jag vill färga i först ^^

Förutom de här garnerna kom jag hem med ett gäng Favorito. Men de här kan man inte beskylla mig för! Eller jo, iofs, men de är inte till mig i slutändan. Eftersom inspirationen är nere på noll, så frågade jag butiksägaren om hon hade nåt garn hon vill visa upp och så ville hon ha en barnponcho virkad i det här garnet. Jag tog erbjudandet direkt och fick med mig mönster och gratis garn hem! Ingen dålig deal, hon förser mig med handarbete när jag har noll att göra och hon får ut en poncho. Toppen!

Nu undrar du säkert: men storshoppingen då? Var tog den vägen? Låt oss säga som så, jag har köpt garn till mig själv och så upptäckte jag att Odd Molly hade upp till 70% rabatt i sin webbshop. Vi avslutar där, jag ska in i skämsvrån. 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>