Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Regnbågar | Main | Den här är för dig pappa »
lördag
sep222012

Nya kompisar

Kort inlägg, men jag har gjort nya bag pals. Jag virkade dem innan jag åkte hem från Skåne senast, och eftersom min lilla brorson hjälpte mig att välja färg fick han och hans mamma ta dem med sig hem. Glad liten unge blev det där :P Du som vann en bag pal och ville ha en i orange klänning, du kan ana din kompis till vänster i bakgrunden. Jag vet att det har tagit lång tid nu, och eftersom jag glömde alla virknålar och vanliga nålar i Skåne har jag inte lyckats göra klart det sista: brodera ansikte. Jag lovar att det är under planering, jag har inte glömt bort dig!

 

Reader Comments (1)

Underbart söta! :D

september 22, 2012 | Unregistered Commenternadvard

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>