Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Virkad väst | Main | Ginkgo »
torsdag
jan242013

Nytt mönster: Ture-ugglan

 

En gymnasievän till mig undrade om jag kunde virka en uggla som hennes son kunde ha i barnvagnen, och ja, jag kunde ju det. Jag gjorde en variant på min förra uggla eftersom jag tycker den är för jävla söt, men jag gjorde den här mer hängvänlig och så är den nog lite lättare att virka också. Söt är den iaf, såklart eftersom den är släkt med den andra världssöta ugglan. För att skilja mellan de olika mönstren har jag döpt den här till Ture-ugglan, för pojken som ska få den heter just Ture :) Jag kunde iofs döpt den efter hans storasyster eftersom jag inte kunde hålla mig från att göra en till henne också, men det var ju honom jag skulle göra till var det sagt så jag tyckte han hade rätt till äran. Mönstret finns här. 

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER MÖNSTRET!

Reader Comments (7)

Jättesöt Ture :-)

januari 24, 2013 | Unregistered CommenterHulda

Supersöt

januari 24, 2013 | Unregistered CommenterMaja

Vilka gulliga ugglor! :)

januari 26, 2013 | Unregistered CommenterLadyNight

Tusen tack! =)

januari 26, 2013 | Unregistered CommenterLinda

Supersöt liten uggla, konstigt att man aldrig får nog av dessa fåglar :-)
Tack för mönstret!
Kram
Susanne

januari 27, 2013 | Unregistered CommenterSusanne

Tack för det fina mönstret, blir perfekt till barnbarnet

januari 27, 2013 | Unregistered Commentersunna

Tusen tack för mönstret! Blir perfekt som present i sommar och till den kommande bebisen som ligger i magen :)

april 25, 2013 | Unregistered CommenterJenni

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>