Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Nya drömmar | Main | Stickad sackboy: klar! »
onsdag
jan302013

Produktiva Petra strikes again

Idag är jag ruskigt produktiv! Inte nog med att jag redan gjort klart en sackboy och bloggat två gånger idag, nu är jag klar med ännu en sak! För ett tag sedan hade minstingen med sig sin uggla till dagmamman, och hon blev så förtjust i den att hon lite försynt frågade om jag kunde virka en till henne också för hon ville så gärna ha en i hallen. En vecka senare hade hon en egen lite knäppuggla i naturvitt, jag behöver inte säga hur glad hon blev för den. Förra veckan hade hon en liten sammanstrålning med en annan dagmamma i närheten, och när jag hämtade lillprutten var det ännu en dagmamma som försynt undrade om jag kanske möjligtvis ville virka en till henne med. Självklart gör jag det, jag är så snäll av mig ibland. Det och så är det världens bästa dagmammor så jag gör gärna saker för dem när jag kan :) Hon hade inga önskemål om färg, men eftersom hon gillade den naturvita körde jag på ett lite mer blekt färgval till henne med: en ljusljusblå uggla. Jättefin blev den, lite isig liksom. Mönstret är mitt eget, och finns HÄR.

 

Och jag kan inte låta bli att tycka att det här ugglemönstret är det absolut toksnyggaste ugglemönstret jag sett. Helt otroligt att det är jag som skapat det! Jag är så sjukt nöjd med ugglorna!

Reader Comments (1)

Håller fullständigt med dig om att det är ett fantastiskt mönster! Jag har gjort några av dom och de gick alltid hem, hos alla. Ska göra några till och ha med mig i fickan när jag går ut.... roligt att ge bort till folk man möter med ett litet barn i vagn t ex. Ett ledset litet barn blir kanske glad igen med en fin uggla jag har virkat.

januari 31, 2013 | Unregistered CommenterMonica

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>