Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Produktiva Petra strikes again | Main | Virkad väst »
onsdag
jan302013

Stickad sackboy: klar!

Som jag skrivit förut så fick jag ett mail innan jul, och jag ställde upp på att sticka en sackboy. De skickade material, och de skickade även med ett mönster som jag uppfattade att de själva hade skapat. Efter några turer med kontaktbyten och garn som tog slut, så är nu sackboy färdig! Tyvärr fick jag inte tillräckligt garn i samma färg, så han är i två nyanser av grå-brun och det är helt okej för en sackboy kan ju se ut hur som helst i färger, det vet vem som helst som spelat Little Big Planet

Sackboy blev ganska stor, säkert närmare 30 cm hög. Så här ser han ut!

 

 

 

 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>