Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Malabrigo Rastita, vilket härligt garn! | Main | Smått och blått-ish »
lördag
okt262013

Gratis mönster: Petras virkade julgranskulor

Jag vet att det är många som efterfrågat det här mönstret, och att jag hållt på det ganska länge. Jag har försökt få tag på pysseltidningar för jag tror att de skulle gilla att ha mönstret i sin tidning till jul, men jag vet inte, antingen svarar de inte på mail alls eller så svarar de bara inte på mina mail. Jag tycker åtminstone att man kan tacka för erbjudandet men säga att de inte är intresserade, det är inte jättekul att bara bli ignorerad. Men skit i dem, jag överlever ändå. (ja, jag är på uruselt humör idag)

Anyway. Det är lite dags att andra ska slippa försöka härma mönstret ;-) Här kommer alltså mönster på mina alldeles egna julgranskulor, virkade och stärkta i socker. Det är ett ganska pilligt mönster, men jag har tagit lite foton under arbetets gång för att underlätta ditt virkande. Som vanligt gäller: det är ajabaja att sälja mina mönster och/eller produkter virkade från mina mönster för att tjäna pengar. Vill man tjäna pengar får man göra det på sina egna mönster och idéer, inte snylta på andra. (ja, jag är fortfarande på uruselt humör idag)

KLICKA PÅ DEN HÄR MENINGEN FÖR ATT LADDA NER  MÖNSTRET!

Reader Comments (4)

Spelar ingen roll hur sur du är! Du är underbar iaf!! Löv you! Och bollarna är jättefina! Pysseltidningarnas förlust, vår vinst!

oktober 26, 2013 | Unregistered CommenterMimmi

Jättefina! ja, nog är det vår vinst men nog kunde du fått vara med i en tidning och också fått en slant för mönstret!

oktober 26, 2013 | Unregistered CommenterSusanne

Stort tack för mönstret! Beundrade dem mycket när du gjorde dem förra året! Hoppas jag hinner göra några att hänga i vår gran detta året! Hoppas du är på bättre humör idag! :-)

oktober 28, 2013 | Unregistered CommenterJennie

Tack snälla! Jätte fina.
Man får vara på dåligt humör ibland.

november 6, 2013 | Unregistered CommenterBirgitta A

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>