Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Avbrott från sockor | Main | Mellanraggi igen då »
torsdag
okt032013

Smått och gott

För ett tag sedan fick jag ett par nystan av mitt favoritgarn, Kid Paillette, av självaste Schulana. Kid Paillette är ett mohairgarn, med paljetter i. Och jag älskar glitter, jag behöver nog inte säga att det var kärlek vid första ögonkastet. Ungefär samma sak var det för min 4-åring, för när han fick syn på den vita Kid Paillette med paljetter i flera olika färger, då var han såld. Sen dess har han varit på mig om en ny mössa med glittrande garn och det fanns inte en chans att han tänkte glömma det (notera att jag aldrig riktigt lovat honom garnet, han bara bestämde sig och vägrade ge sig). Vek som jag är för det lilla livet stickade jag en mössa, i cerise Merlana (Schulana), 3 trådar Kid Paillette (Schulana) och en tråd Colinette mohair. Mössan blev lite i minsta laget, men han är så himla nöjd att han inte verkar bry sig och skulle den bli ännu mindre får jag väl sticka en ny eller försöka förlänga den. Tyvärr ser man inte paljetterna på bilden jag tog, men det glittrar så fint när han går i höstsolen :D Mönstret är från Schulana.

 

Eftersom det är höst och garnbutiken här i "stan" behöver ny skyltning,ställde jag upp och hjälpte till. Mia har nu världens finaste lilla höstfönster med massor av virkade löv, svampar mm så har du vägarna förbi Västerhaninge tycker jag nog att du ska kika förbi! Förutom fönstret blev det en virkad uggla att hänga som flagga vid dörren, och en kruka med ett höstarrangemang eller vad man ska kalla det. Ugglan är egentligen en grytvante, och mönstret hittar du HÄR. Mönstret på svamparna hittar du hos Steen i stugan.

 

References (2)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Football is seriously 1 of the largest sports in America. It has a significant following.
  • Response
    Response: Jasa SEO Blogspot

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>