Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Pulsvärmare i goaste garnet | Main | Smått och gott »
lördag
okt052013

Avbrott från sockor

Det har ju blivit en hel del sockor på sistone, och även om jag har några kvar att sticka så måste man ju faktiskt få göra nåt annat emellanåt. Den här gången fick det bli en liten väska i Sublimes tweedgarn Luxurious aran tweed, en av höstens nyheter. Jag har gjort lite hipp som happ med den, så något mönster finns (tyvärr) inte. Den blev rätt söt faktiskt, stickade den från botten och upp och använde mig av figure 8 cast on, alltså samma uppläggning som på tå upp-strumpor. Men, istället för att öka varannat varv ökade jag på varje varv, på så sätt fick jag en riktig botten och inte en tåformad botten ;-) Väskan fick en fläta i sidan, och som handtag gjorde jag två flätor. Nu lade jag inte ner särskilt mycket energi eftersom den bara ska vara som ett skyltex i garnbutiken, för att visa upp det nya garnet, men jag tänker mig att den här modellen skulle bli skitsnygg i dubbelt garn och större storlek. Syr man ett foder och kostar på sig läderremmar att fläta handtag med, och bra grejer att sätta fast handtagen med så lär det nog kunna bli en riktig favoritväska! Är kort sagt toknöjd med tanke på potentialen! Borde kanske skriva ner mönstret ändå?

References (2)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: backlinks genius
    Nice Web-site, Preserve the very good work. Thanks!
  • Response
    Response: this content
    Amazing Webpage, Stick to the good work. Regards.

Reader Comments (1)

Verkligen en fin väska. Skulle vara kul om du vill skriva ner mönstret och dela med dig. Hade blivit en bra stickväska att ha sin stickning i.

oktober 9, 2013 | Unregistered CommenterMonica Lönbo

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>