Sök
Petra tipsar

Allt mitt garn kommer från Mias garnstudio

 

Flera av mina favoritgarner kommer från Schulana

 

Crochetra gillar HK textil

Min bok

Virka söta djur omslag
Klicka på bilden för att komma till Vulkans shop. Nu finns den dock även på Adlibris och på Bokus samt på flera andra nätbutiker. Köp den, du kommer bli nöjd! 

MÖNSTERFEL I BOKEN

Du som köpt boken har kanske försökt virka igelkotten Hedvig men stött på problem. Frukta ej, jag har sett felet och rättat till det. Kontakta mig så får du rättelsen via mail! Min mailadress hittar du HÄR


crochetras virkblog på bloglovinFölj mig på bloglovin

Login
« Redo för vintern! | Main | Julkänslor »
onsdag
nov132013

Visst är det jobbigt?

När man får idéer och inte får börja på dem förrän man nästan gjort klart en beställning? Jag har så många grejer jag vill göra till mig själv nu, ser dem i huvudet och de skulle bli så himla bra! Men nej, jag måste sticka/virka färdigt den här julklappsbeställningen så att jag inte sitter med det tre dagar innan julafton i vild panik. Tills vidare får jag nöja mig med att kolla på de här bilderna och drömma om hur fiiiint det skulle bli.

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>